Skip Navigation Links
Total Service - Cea mai buna alegere ...
Descriere Generala: Se integreaza perfect in activitatea de service centrale termice si echipamente de climatizare.
Intregreaza doua module:
- Service Centrale Termice
- Revizii si Verificari Gaze (Vechiul program de Revizii si Verificari GVR a fost inclus in Total Service ca urmare a modificarii legislatiei incepand cu anul 2016.
Posibilitatea de a lucra cu o firma pe service centrale si alta pe Verificari si Revizii sau o firma pentru ambele.
Cel mai avansat program in acest domeniu la un pret accesibil tuturor, 60 Eur pe luna TVA inclus. Poate fi instalat si utilizat de pe mai multe PC-uri fara costuri aditionale.
Actualizari gratuite.
Interfata prietenoasa si usor de utilizat.
Compatibil Win 7 -> Win 10 (Nu mai asiguram suport pentru Win XP)
Mai mult de o suta de firme au ales Total Service.
Include:
Dispecerat:Inregistrare solicitari clienti si programarea acestora.
ISCIR: La zi in domeniul legislativ. Intocmirea rapida a documentelor ISCIR si a centralizatoarelor ISCIR.
Clienti:Informatii complete referitoare la fiecare client, adresa, numere telefoane, echipamentele acestuia, istoric service, documente ISCIR, discutii purtate cu clientul si cand trebuie sa reveniti daca e cazul, contracte service, etc.
Avertizari:Expirare PIF-VTP, contracte service, expirare garantii, discutii ce trebuiesc reluate cu clientii. Posibilitatea ca clientii sa fie notificati prin SMS, contactati telefonic de dispecerat, posibilitatea de a fi tiparite pe plic numele si adresele acestora si expediate prin posta notificari.
Gestiune:Piese schimb pe mai multe magazii - gestiuni inclusiv transfer intre gestiuni.
Securitate:Siguranta informatiilor si accesul pe baza de user name si parola. Doua nivele de securitate: user (poate adauga si modifica informatii). Nu poate sterge date si nu are acces la rapoarte: avertizari, centralizator activitate si sume, etc, nu poate acorda acces altor persoane. Administrator: nici un fel de restrictii.
Compatibilitate:Compatibil cu orice versiune windows de la win xp pana in prezent.
Imagini:Client - Aparat - Iscir - Service - Dialog - Documenete ClientAfisare Expirare Documente ISCIR si Trimitere SMSProgramare SolicitariHarta Activitate Service  sunt doar cateva exemple din facilitatile incluse
Demo: Pentru a instala demo trebuie sa aveti setat browserul Internet Explorer ca default browser. Install Demo  dupa instalare introduceti la Grup Name: test user, User Name: test, Parola: testWe Help You To Manage Your Business