Skip Navigation Links


Ce stie Pro-Auto Client?

In actualul context al pietei auto in care vanzarile de vehicule noi sau second hand cunosc un declin accentuat, in relatia cu clientii si potentiali clienti un rol important il are comunicarea informatiilor, ce pot fi promotii, oferte sau diverse atentionari informative cum ar fi "asigurarea sau ITP-ul autovehiculului d-stra va expira luna viitoare, etc", realizarea comunicarii facandu-se cu usurinta si rapiditate fie prin SMS sau e-mail.


Cum ?

Posibilitatea de a stoca informatii despre client cum ar fi: Nume, CNP sau Cod Fiscal, Adresa, Nr Tel, E-Mail, Persoana Fizica sau Juridica, Categorie (Client sau Posibil Client "Vizitator") precum si alte informatii unele dintre ele fiind obligatorii altele optionale.
Informatii in cazul in care este client despre autovehiculul sau autovehiculele pe care le detine: Marca, Model, Motorizare, Culoare, An Fabricateie, Data Achizitionarii, Data Expirare ITP, Asigurare Auto, Leasing, KM, Serie, Nume Consilier, etc.
Informatii despre dialogurile avute cu clientul sau potentialul client cum ar fi: tema dialogului, daca este cazul sa se revina si cand, daca s-a revenit, etc.
Pentru orice informatie din program se cunoaste de cine si cand a fost adaugata si similar pentru modificare. Avand toate aceste informatii utilizatorul poate regasi cu usurinta Clientii, Vizitatorii, Vehiculele, Dialoguri ce corespund criteriilor specificate. Pentru Clientii sau Vizitatori afisati in urma cautarii se poate opta pentru trimiterea de SMS sau E-Mail.
Sunt generate rapoarte pentru departamentul vanzari, service, etc.
Totul este conceput pentru o cat mai usoara utilizare, introducere rapida si actualizare a informatiilor, posibilitatea de a importa si exporta date in Excel.
Siguranta datelor este realizata prin doua nivele de acces la date: admin si user, singurul care poate sterge date sau exporta date este administratorul.
Exista si posibilitatea de a trimite SMS sau EMail persoanelor dupa ziua de nastere, partial din nume (Maria, Dumitru, Ion).

Totul este conceput pentru o maxima eficienta cu minim de personal.


Cateva imagini care sunt elocvente din program

Interfata Logare, Client - Vehicul - Dialog, Interfata Cautare, Interfata Cautare - Continuare, Interfata Cautare - Continuare, Interfata Cautare - Continuare, Adaugare Client - Vizitator, Adaugare Vehicul, Adaugare - Modificare Dialog, Trimitere SMS, Trimitere EMail, Mesaje ptr ziua de nastere sau ziua de nume

Pret estimativ 250 Eur lunar cu TVA - In pret sunt incluse si modificari ale programului dorite de client

We Help You To Manage Your Business